Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

Avantaje ulei de palmier

Uleiul de palmier consumat in forma procesata termic este mai sigura decat consumarea uleiului de floarea soarelui sau a uleiului de masline, datorita punctului ridicat de fum ( punctul de fum reprezinta temperatura la care legaturile chimice sunt distruse si uleiul devine toxic) – 230 de grade C. Uleiul nu poate fi utilizat la prajit de mai multe ori. Uleiul de palmier nu are miros si nu are acel gust pregnant al uleiului de floarea soarelul. In plus acest tip de ulei nu intra in alimente.

Pentru mai multe informatii click aici.

Beneficiile pe care le da uleiul de palmier pielii sunt variate. Uleiul de palmier poate ajuta la tratarea cicatricilor, putand sa actioneze chiar si asupra semnelor vechi, pe suprafete extinse, cauzate de acnee. Daca aplicati constant ulei de palmier pe piele veti incetini procesul de imbatranire pielea putand sa isi pastreze mai bine elasticitatea. Uleiul de palmier este un hidratant foarte bun si un bun emolient, ajutand la tratarea afectiunilor pielii precum eczemele sau proriazisul. De asemenea uleiul de palmier este un adjuvant bun in cazul cancerului de piele. Uleiul produs din samburi de palmier are un indice de spumare superior celorlalte uleiuri, similar cu cel al uleiului din cocos si tocmai pentru asta se utilizeaza in diverse combinatii la fabricarea sapunului.

 

Uleiul de palmier poate sa fie un bun remediu pentru afectiunile parului. Este un bun umidificator pentru firul de par si ajuta parul uscat si deshidratat sa se hidrateze. Poate fi utilizat si ca masca pentru par in combinatii sau singur. Mastile se aplica si se pastreaza maxim 15 minute, apoi parul trebuie spalat in mod normal. Parul va deveni mai catifelat si va avea o stralucire aparte. Daca aplicati constant ulei de palmier pe par ajutati la prevenirea caderii parului si la regenerarea firului de par.