Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

De ce sa alegem lumanarile din ceara de palmier?

Ceara de palmier este un material integral natural, o resursa inepuizabila si regenerabila ce se obtine pe plantatiile din Asia de Sud Este in majoritatea cazurilor in Malaesya. Fiind un produs ecologic, incepe sa fie din ce in ce mai cautat de producatorii de lumanari in special atunci cand rezultatul final este reprezentat sub forma de lumanari de o calitate exceptionala. 

Cititi mai multe despre ceara.

Pamierul produce fructe care sunt culese si trimise centrelor de prelucrare unde uleiul se extrage, este purificat si sterilizat pentru a ajunge la ulei de palmier crud. Ulterior, uleiul este procesat de catre rafinarii in produse diverse cum ar fi uleiul pentru gatit, uleiul de tip “shortening”, care inlocuieste untul de cacao, sapunuri si alte produse, si desigur, ceara de palmier.

Ceara de palmier este un produs exceptional in productia lumanarilor de calitate. Aceste lumanari rezista la caldura din zilele toride de vara, accepta usor coloranti si pastreaza foarte bine aromele de uleiuri esentiale. Un alt avantaj specific pentru ceara de palmier: daca este manipulata atent si temperatura de turnare in matrite este cea optima pot fi obtinute texturi de suprafata de la structuri cristaline si pana la culori fine cu un aspect solid.

Printre avantajele oferite de lumanarile din ceara de palmier putem mentiona:

Sunt produse 100% naturale, fara compusi petrochimici.

Ceara de palmier este o resursa inepuizabila si se regenereaza tot timpul.

Ceara de palmier absoarbe uleiul foarte vine si pastreaza aroma mult timp, putand i utilizata cu succes in aromaterpaie, prin folosirea unei singure arome sau a combinatiilor.

Lumanarile din ceara de palmier nu produc fum la ardere si nu curg.

Lumanarile din ceara de palmier sunt foarte stabile in procesul de ardere si timpul de ardere este mai mare fata de cel al lumanarilor din parafina.

Luamanarile isi pastreaza forma si raman dure, nu pot fi deformate nici macar in conditii de canicula.

 

Lumanarile sunt neuleioase si fine.