Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

Elemente de baza in preoducerea lumanarilor

Inainte de a incepe sa produceti lumanari este bine sa gasiti raspunsul la cateva intrebari si sa luati cateva decizii importante. Acestea pot include ce tip de lumanari doriti sa faceti, ce fel de ceara veti folosi, ce arome doriti pentru lumanarile dumneavoastra si unde urmeaza sa faceti lumanarile.

Cititi mai multe despre ceara.

 

Unul din aspectele care dau cele mai mari batai de cap este procesul efectiv de productie a lumanarilor.

Temperatura este factorul cel mai important in producerea de lumanari. Ne referim la temperatura de topire pentru ceara, temperatura din camera si temperatura din vasul in care veti pune ceara topita.

Temperatura de turnare pentru ceara este cea mentionata in recomandarile producatorilor. Nu conteaza ce tip de lumanari faceti, temperatura de turnare este importanta. Cand utilizati ceara de calitate, turnarea fierbinte poate sa produca rezultate bune, dar acest tip de turnare trebuie realizat doar conform cu recomandarile producatorului.

Puteti turna lumanari in orice camera si este indicat sa pastrati temperatura constanta pentru a controla temperatura incaperii cat mai bine posibil.  Temperatura de turnare in camere calde si umede este diferita de cea de turnare in camere reci. Singura modalitate de da determina temperatura optima din incapere este sa incercati sa turnati lumanari la diferite temperaturi si sa comparati rezultatele.

Atunci temperatura din incepe sa scada puteti turna lumanarile la o temperatura de topire mai mare.

Cu cat controlati mai bine temperatura cu atat veti obtine rezultate mai bune