Ulei de palmier

Info: 021-224.30.82 / 0745.040.762 sau elecon.2007 @ yahoo.com

Uleiul de palmier, beneficii pentru par

Printre cele mai importante caracteristici ale uleiului de palmier se numara faptul ca acesta nu se arde, nu produce fum si nu se descompune in substante toxice. Fiind rezistent la temperaturi mari poate fi utilizat fara probleme la prajit. Nu are un miros sau un gust puternic si nu va fi simtit in preparatele culinare.

Cititi mai multe despre ulei de palmier.

Uleiul de palmier este un inlocuitor bun pentru alte grasimi vegetale utilizate in industria alimentara  si care trebuie hidrogenate prin prcedee industriale generatoare de acizi cancerigeni.

Daca includeti in dieta ulei de palmier nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste colesterolul, pentru ca uleiul de palmier favorizeaza scaderea acestuia.

Nu trebuie sa consumati ulei de palmier in exces.

Mai multe studii au demonstrat ca uleiul de palmier mentine inima sanatoasa. In plus, el are efecte benefice si asupra tensiunii arteriale.

Uleiul de palmier contine tocotrienoli, substante antioxidante care scad riscul de aparitie a cancerului de piele, de colon si stomac, ficat sau pancreas, si lupta impotriva radicalilor liberi.

Acest tip de ulei este eficient si impotriva bolilor care afecteaza creierul. Nu permite degenerarea tesuturilor de la acest nivel.

Uleiul de palmier nu are doar beneficii interne ci si externe. De exemplu, el se poate utiliza pentru vindecarea cicatricilor, a psoriazisului si a eczemelor.

 

Asa cum am spus si in celelalte articole, uleiul de palmier ajuta la incetinirea imbatranirii tesuturilor si da o elasticitate sporita pielii, hranind-o si facand-o mai rezistenta la factori nocivi.